| Osteopatia Biodinàmica Terrassa | Laura Fernández
Osteopatia per a totes les edats. Tractem problemes de mal d’esquena, vertígens, ansietat, insomni, infertilitat, còlics, bronquitis, ciàtica, artrosi,...
Osteopatia biodinàmica Terrassa, osteopatia Terrassa, osteopatia nens, osteopatia embaràs, osteopatia gent gran, mal d’esquena, vertígens, ansietat, insomni, infertilitat, còlics, bronquitis, ciàtica, artrosi
323
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-323,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
osteopatia biodinamica terrassa

Tractaments

osteopatia mal d'esquena
General

Mal d’esquena, tendinitis, esquinços, fibromiàlgia, vertígens, migranyes, estrès, ansietat, insomni, infertilitat,…

osteopatia nens terrassa
Infància

Còlics, escoliosis, bronquitis, otitis, estrabisme, psicomotricitat, TDA, dislèxia,…

osteopatia embaràs
Embaràs

Ciàtica, diabetis gestacional, nàusees, retenció de líquids, preparació al part, recuperació postpart,…

osteopatia tercera edat terrassa
Tercera Edat

Alzheimer, artrosi, artritis, diabetis, hipertensió, varius, acúfens,…

Osteopatia Biodinàmica

Què és?

L’osteopatia biodinàmica és una teràpia manual que ajuda a que el cos i la ment retrobin els seus recursos naturals per tal que puguin sanar-se.

Es basa en un principi fonamental: el cos és capaç̧ de produir de manera autònoma els remeis contra les malalties sempre que es tinguin unes relacions estructurals normals, una bona alimentació i un bon ambient.

És una tècnica completa, que actua sobre la totalitat del cos, des de les estructures (esquelet, músculs, lligaments, vísceres, crani i teixit connector) als nivells d’energia, per alleugerir el dolor, millorar la mobilitat i restablir la salut natural.

L’osteopatia té com a objectiu l’equilibri total del pacient i no la simple cura dels símptomes.

Per a què és?

L’osteopatia biodinàmica pot ajudar en qualsevol obstrucció de l’equilibri de la salut. Les seves aplicacions són tan nombroses com problemes puguin existir al cos.

Aquest mètode no utilitza fàrmacs ni cap mena d’aparell i està indicat per a tractar malalties d’origen visceral, glandular o musculoesquelètic, ja siguin casos aguts o crònics.

Principalment s’utilitza per tractar trastorns osteoarticulars i musculars, per exemple, mals d’esquena, lumbàlgies, hèrnies, torticoli, tendinitis, esquinços, bursitis, ciàtiques, fibromiàlgia, dolors musculars i / o articulars,...

Altres exemples de les seves aplicacions són els següents: problemes del sistema respiratori, cardiocirculatoris, uro-genitals, problemes digestius i endocrins, traumatismes aguts, mals de cap, trastorns de la vista, problemes de nas, oïda i gola, intoxicacions, malalties relacionades amb el sistema nerviós i emocional, seguiment de l’embaràs i recuperació postpart,...

Com es realitzen les sessions?

Les sessions es realitzen en un entorn segur i tranquil, amb el pacient estirat cap per amunt, vestit. L’osteòpata va tocant, amb un contacte manual delicat, molt subtil, en diferents zones del cos, principalment als peus, al sacre, al llarg de la columna i al cap. Roman uns moments a cada zona, depenent del grau de moviment-salut que hi hagi, per despertar i col·laborar amb les forces inherents que permeten als teixits recobrar la seva llibertat. L’osteòpata ha d’estar a l’escolta, obert, sense judicis i sense expectatives.

L’osteòpata està capacitat i, específicament preparat, per interpretar els petits moviments que se succeeixen al nostre cos. És així com es pot arribar a detectar l’origen de la nostra molèstia, lesió o dolor. No procedirem a tapar aquests símptomes, els prestarem l’atenció que es mereixen i ells mateixos ens ajudaran a fer-los desaparèixer, resolent la causa que els està originant.

Sigui quina sigui la causa de la visita a la consulta, procurem mantenir una visió global sobre el pacient, accedint d’aquesta manera a les forces terapèutiques contingudes al seu propi cos. El pacient es tracta a si mateix, l’osteòpata simplement l’ajuda a accedir al seu potencial intern i l’acompanya al seu procés individual.

Generalment, en acabar la sessió, el pacient té la sensació de calma, connexió amb si mateix, benestar i profunda relaxació.

Quantes sessions necessitaré?

Encara que en molts casos ja des de la primera sessió es poden apreciar canvis, acostumen a fer falta entre 3 o 4 sessions, depenent del motiu de la consulta, per ser conscient d’un canvi significatiu.

Les consultes més freqüents i amb els resultats més ràpids són les relacionades amb les contractures musculars, ciàtiques i lumbàlgies. Les hèrnies discals i les patologies tendinoses, així com les patologies d’índole nerviós, com l’estrès, l’ansietat o l’insomni, necessiten algunes sessions més.

Tot i així, cada persona té la seva pròpia evolució. En aquest procés influeixen molts factors, i no només els “interns”, també el tipus de treball que es realitza, la medicació que s’estigui prenent, l’ambient familiar, l’alimentació, l’activitat física, el descans,…

Sobre mi

“La meva vocació és ajudar als demés” Laura Fernàndez
laura fernandez osteopata

Formació

 • Llicenciatura en Biologia, Universitat Autònoma de Barcelona
  • Especialitat en Biologia animal
  • Especialitat en Biologia cel·lular i genètica
 • Màster en Biodiversitat, Universitat de Barcelona
 • Osteopatia Biodinàmica, Bernard Darraillans (Darraillans.org)
  • Seminari 1: De la Biomecànica a la Biodinàmica
  • Seminari 2: Osteo Bio-Dinàmica i Camps Morfogenètics
  • Seminari 3: Gestió de les emocions
  • Seminari 4: Com connectar la ment, l’ànima i el cos
  • Seminari 5: Integració Osteopatia i consciència: la metodologia
  • Oclusió dental, ortodoncia, Osteopatia facial i posturologia
  • El cervell
 • RESET ATM, ISMET
 • Osteopatia Estructural, ISMET
 • Tècnic en quiromassatge terapèutic i relaxant, Acadèmia Intema

Contacte

Vols demanar una cita?

Tens dubtes sobre l’osteopatia biodinàmica?

Vols saber com treballem?

Truca’ns o escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu.

Centre Osteopatia Biodinàmica Terrassa

 Laura Fernàndez, Osteòpata

 639 52 72 76

 laura@osteopatiabiodinamica.es

 Carrer del Doctor Turró, 18, 08224 Terrassa

 @OsteopatiaBiodinamicaTerrassa

 

Atenció personalitzada amb cita prèvia